Liesbeth Boersen

Omdat ik al meer dan 30 jaar betrokken ben bij de plaatselijke politiek in Blaricum, denk ik dat velen van u mij kennen. Maar met name voor onze nieuwe inwoners wil ik mij toch kort voorstellen.

Mijn naam is Liesbeth  Boersen-de Jong, ben 67 jaar, getrouwd, heb 4 kinderen en 5 kleinkinderen. Mijn voorgeslacht van zowel vaders als moeders kant waren Blaricumse erfgooiers. Voordat ik mij intensief met de politiek bezig hield was ik lerares Duits op een Havo/VWO scholengemeenschap. Sinds de geboorte van mijn oudste kleinkind ben ik 1,5 dag in de week oppasoma.

Als medeoprichter stond ik in 1996 aan de wieg van De Blaricumse Partij. Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen ben ik gekozen tot lijsttrekker van onze partij. Afgelopen jaren heb ik ervaren dat het voor een raadslid het moeilijkste is een eerlijke afweging te maken tussen het algemeen belang en het individuele belang. Vaak krijgt de hardste schreeuwer zijn zin omdat  de bredere belangen van de meerderheid bij afwezigheid niet meegenomen worden. Ik vind het als mijn taak als raadslid om ook de belangen van de niet aanwezige Blaricummer in de raadsvergadering onderdeel te laten zijn van de besluitvorming.

 

Neem contact op

Bel ons of vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op. Wij streven ernaar om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.